Volvo Kharkiv Tennis Cup 2020

15:09 | ВЕРЕСЕНЬ 15 2020
Volvo Kharkiv Tennis Cup 2020

Цього року захід пройшов 12 та 13 вересня. Турнір започаткував дилерський центр Volvo Car - Харків і вже втретє провів його на території тенісного клубу «Central Park».

Участь у заході взяли 84 гравців із Харківської області. Кращі тенісисти змагалися на кортах, демонструючи високий рівень підготовки. Змагання складалися із трьох турнірів: чоловічий одиночний розряд – 36 учасників, парний змішаний - «Мікст» - 32 учасника, дитячий - взяли участь 16 юних гравців.

Volvo Kharkiv Tennis Cup супроводжувався тест-драйвами модельного ряду Volvo. Гості заходу могли випробувати такі моделі як XC90 – позашляховик, у якому поєднуються інноваційні технології із розкішним скандинавським дизайном; Volvo XC40 – динамічний та компактний кросовер; Volvo XC60 – автомобіль із вишуканим втіленням шведської розкоші. Всі бажаючі могли отримати професійну консультацію від спеціалістів відділу продажу Volvo Car – Харків. Фінальною точкою тест-драйвів стала територія преміум-комплексу «Park Ville», де кожен мав змогу взяти участь у турнірі зі стрільби з пневматичної зброї.

«Park Ville» - це житловий простір преміум-класу в мальовничому районі Харкова - Лісопарку. У серці комплексу знаходиться озеро з благородними чорними лебедями, а сама територія клубного будинку оточена ялиновими алеями і дубами, яким понад 150 років. На території розташовані два басейни: для дорослих і дітей. «Park Villе» підпорядкований єдиній концепції, адже забудовникам важливо поєднати безпеку, комфорт і гармонію з природою.

Переможців турніру зі стрільби в кінці дня нагороджували подарунками від гольф-курорту Superior Golf & Spa Resort. Матчі вийшли захоплюючими та емоційними.

Допомагали створювати незабутню атмосферу на Volvo Kharkiv Tennis Cup 2020 наші друзі із сімейної агенції SEREBRO event. 

За результатами змагань, перемогу у чоловічому парному турнірі отримали Роланд Гаврилов та Дмитро Акімов, друге місце зайняли Андрій Петроченко та Володимир Заболотний, третє – Марк Шевченко і Сергій Гордієнко. Переможцями парного мікст турніру стали Ольга Савіна та Андрій Плотніков, Любов Долгополова та Володимир Юрченко посіли друге місце, третє – Тетяна Вострикова та Сергій Гелеверя. Призерами дитячого турніру стали: Анастасія Лобас – I місце; Олександр Тіщенко – II місце; Марк Скриннік – III місце.

Переможці отримали призи від мультибрендового бутика елітного посуду та домашнього текстилю – «Empire Hall», мережі магазинів нішевої парфумерії та косметики «Жан niche concept» і квіткової майстерні «Flowers Room». Серед фіналістів парних турнірів було розіграно два квитки бізнес-класу з відкритою датою від партнера турніру—міжнародної авіакомпанії «Turkish Airlines». За допомогою лотереї було визначено, що квитки отримають Роланд Гаврилов та Андрій Плотніков. Volvo Car – Харків вітає переможців та бажає впевнено рухатися до поставленої мети. До зустрічі у наступному році!